BROS PROIZVODI – NOVO U PONUDI!


S toplijim vremenom, pojavljuju se i razni insekti, koji boravak u prirodi, oko kuće ili vikendice umeju da pokvare. Kako se to ne bi dešavalo Savacoop nudi rešenja u obliku BROS proizvoda.

Više od 20 godina BROS proizvodi pružaju zaštitu od dosadnih insekata i glodara koji napadaju vaš dom i baštu. U cilju vrhunskog kvaliteta u skladu sa vašim potrebama, svaki proizvod testiran je u laboratorijama i u prirodnim uslovima.

Predstavljamo vam nove proizvode u asortimanu i dajemo akcijski rabat od 5% za sve kupce veleprodaje, do kraja aprila:


35727 Bros električni aparat sa tabletama protiv komaraca
Štiti zatvorene prostorije od komaraca; zaštita ostaje delotvorna i kada su prozori otvoreni. 1 tableta obezbeđuje zaštitu za celu noć.Dostupne su dodatne tablete za dopunu.
bros-proizvodi
35729 Bros električni aparat sa tečnošću
Tečnost u aparatu obezbeđuje delotvornu zaštitu protiv komaraca koje privlači svetlost. Jedna bočica traje 60 noći.
bros-proizvodi
35725 Bros losion protiv komaraca i krpelja 50 ml
Do 8h zaštite protiv komaraca i do 6h zaštite protiv krpelja; obezbeđuje zaštitu od bolesti koje prenose insekti, kao što su meningitis i Lajamska bolest.
bros-proizvodi
35737 Bros rasterivač krtica solar
Repelent na bazi zvuka i vibracija delotvoran protiv krtica, voluharica i drugih glodara koji kopaju tunele. Pogon na baterije, dopunjava se solarnom energijom.
bros-proizvodi
35738 Bros rasterivač krtica sonic
Repelent na bazi zvuka i vibracija, delotvoran protiv krtica, voluharica i drugih glodara koji kopaju tunele.Pogon na baterije.
bros-proizvodi
35730 Bros spirale protiv komaraca Veoma efikasno protiv insekata i mušica na otvorenim prostorima. Jedna spirala gori i do 8h, obezbeđujući zaštitu od insekata u letnjim noćima.
bros-proizvodi
35732 Bros sprej protiv gmižućih insekata 400 ml Delotvorno ubija puzeće insekte: bubašvabe, mrave, stenice, buve, četinaše, itd.Za upotrebu unutar objekata.
bros-proizvodi
35726 Bros sprej protiv komaraca i krpelja 90 ml
Do 8h zaštite protiv komaraca i do 6h zaštite protiv krpelja; obezbeđuje zaštitu od bolesti koje prenose insekti, kao što su meningitis i Lajamska bolest. Upotreba je brza i laka.
bros-proizvodi
35733 Bros sprej protiv letećih i gmižućih insekata 400 ml Delotvorni aerosol ubija leteće (muve, komarce, moljce) i puzeće insekte (bubašvabe, mrave, buve). Za upotrebu unutar objekata.
bros-proizvodi
35731 Bros sprej protiv muva i komaraca 400ml
Delotvorni aerosol ubija leteće insekte: muve, komarce, voćne mušice i tekstilne moljce.
bros-proizvodi
35734 Bros sprej protiv osa i stršljenova 300ml
Aerosol smrtonosan za ose i stršljene, pogodan za uklanjanje gnezda – u vrtovima, na terasama i balkonima. Sprej velike snage, ima domet do 5 metara.
bros-proizvodi
35736 Bros štapići protiv komaraca
Dim od sagorevanja mirisnih štapića ubija i odbija komarce, mušice i druge male insekte. Pogodni za upotrebu na otvorenom prostoru, npr. Na terasama, balkonima i u vrtovima.
bros-proizvodi
35728 Bros tablete protiv komaraca
Štiti zatvorene prostorije od komaraca; zaštita ostaje delotvorna i kada su prozori otvoreni. 1 tableta obezbeđuje zaštitu za celu noć.
bros-proizvodi
35735 Bros tečni rasterivač protiv krtica500 ml
Delotvoran repelent za krtice na bazi mirisa.
bros-proizvodi