Elektronski katalog lukovica

Poštovani ljubitelji cveća,

U saradnji sa najpoznatijim holandskim proizvođačima, sa zadovoljstvom Vam nudimo do sada najveći asortiman lukovica različitih cvetnih vrsta, kako za prolećnu tako i za jesenju sadnju.

lukovice

U lepo dizajniranu i prepoznatljivu ambalažu, upakovali smo za vas lukovice vrhunskog kvaliteta koje zadovoljavaju najoštrije svetske standarde.

Na osnovu vlastitih iskustava, sticanih širom sveta, za Vas smo obradili široku lepezu cvetnih vrsta koje su pogodne za proizvodnju u našoj zemlji kako u baštama, vrtovima i okućnicama, tako i u sobama, na terasama i balkonima...

Pored prodaje u malim pakovanjima, na tržištu naše zemlje možete kupiti i naše lukovice u rinfuzi (na komad), a za one koji se bave ili žele da se bave proizvodnjom cveća iz lukovica za prodaju, na tržištu na veliko smo takođe obezbedili, kako kvalitetan materijal, tako i detaljna uputstva za proizvodnju.

Kako biste kupili lukovice cveća, dovoljno je da posetite bolje snabdevenu, odgovarajuću prodavnicu u Vašem mestu. Da biste bili sigurni da kupujete naše visokokvalitetne lukovice proverenog kvaliteta dovoljno je da obratite pažnju na naše prepoznatljivo pakovanje sa znakom "Natura Classsica".

Katalog možete preuzeti ovde.

lukovice