Kwazar program


Problem sa većinom prskalica na tržištu je kvalitet, a Kwazar profesionalne prskalice su napravljene da traju! Fini magloviti mlaz koji proizvode ove prskalice, izdvaja ih kao visoko-profesionalne i kvalitetne.

Kada se većina prskalica pokvari, teško možete da ih popravite; Savacoop u svom asortimanu ima i rezervne delove koji će produžiti vek trajanja, ionako izdržljivih sprejeva.

Napravljene od hemijski otpornih materijala, sa Viton semeringom, izdržaće bilo koje hemijske tečnosti.

Veliki izbor različitih veličina i litraža, jednostavna upotreba, i kvalitetan materijal, učiniće da sigurno pronađete baš ono što vam je potrebno.

Orion je serija profesionalnih KWAZAR prskalica sa kapacitetima 3, 6, 9, i 12 litara. Rezervoar ima stabilizacionu bazu i providni pokazivač nivoa tečnosti, koji se nalazi duž skale kapaciteta.

kwazar-program


Merkur Super prskalice su osnovna verzija najprepoznatljivijih ručnih prskalica. Opremljene su sa dvoakcijskim okidačem, a rezervoar ima stabilizacionu bazu i skalu nivoa tečnosti. Blokira štetne UV zrake. Dizajnirane za industrijsko čišćenje, namenjene profesionalcima i entuzijastima koji zahtevaju najviši nivo kvaliteta.Prskalica-fajtalica Apollo namenjena je za prskanje biljaka i za sitne kućne poslove.

kwazar-program


Kwazar Venus super profesionalne ručne prskalice imaju pojačanu snagu i udobnost. Ima podesivu mlaznicu, sigurnosni ventil i Viton semering. Svi delovi su dostupni i popravljivi. Preporučuju se za održavanje vozila, tepiha, kao i za opšte higijenske potrebe.

kwazar-program


A kako je zima u punom jeku, još uvek možemo očekivati snežne padavine. Zato nabavite i Kwazar lopate za sneg, širu ili užu u zavisnosti od vaših potreba.

kwazar-program