SIRIUS RADNA ODELA


Kojom god industrijskom, poljoprivrednom ili proizvodnom delatnošću da se bavite, dobar posao zahteva da vi i vaši zaposleni imate visokokvalitetnu zaštitnu radnu odeću. Idealna radna garderoba treba da bude praktična, funkcionalna, udobna i da pruža neophodnu zaštitu.

Predstavljamo vam SIRIUS odeću koja omogućava da posao bude obavljen sigurno i udobno, u osam različitih veličina.

Radne pantalone do struka sa sivom osnovom i zelenim detaljima imaju ojačana kolena, sa mogućnošću da stavite zaštitu za ista. Imaju fiksiran struk sa gajkama za kaiš, 2 džepa sa strane, 2 multifunkcionalna bočna džepa i 2 zadnja džepa na preklop. Donji deo pantalona ojačan je specijalinim 600D poliesterom.

radna-odela

Nešto kompleksnije su radne pantalone sa tregerima, koje takođe imaju ojačana kolena i fiksirani elastični struk sa gajkama za kaiš. Višenamenski džepovi sa strane , džepovi s prednje strane na svakoj nogavici, dva ravna zadnja džepa sa ojačanim donjim delom pantalona, poslužiće u svakoj radnoj situaciji.

radna-odela

Klasična radna jakna, ima rukave sa podesivim manžetnama, a ramena su ojačana 600D poliesterom. Ima brojne prednje i bočne džepove kao i džepove s rajsfešlusom na rukavima i džepom za mobilni telefon. Zakopčava se nitnama i skrivenim ziperom.

radna-odela

Zbog zaštite i udobnosti, zahtevi variraju od jedne do druge situacije. SIRIUS odela pružiće vam optimalnu zaštitu u svim manufakturnim radnim situacijama.  

Učinite svoj posao sigurnim i udobnim. Naručite nove, moderne, radne, modele odeće SIRIUS.

radna-odela

Šifre proizvoda:

34292 Radna bluza SIRIUS sivo-zelena

34301 Radne pantalone do struka SIRIUS sivo-zelene

34309 Radne pantalone sa tregerima SIRIUS sivo-zelene