Novo u ponudi - Mašina za mlevenje mesa i ceđenje paradajza!


Klanje svinja nekada se nije naplaćivalo, već su se rodbina i komšije ispomagali, a taj ritual bi trajao od ranih jutarnjih do kasnih večernjih sati.

Budući da u staro vreme nije bilo frižidera, meso se spremalo i sušilo, a potom raspoređivalo kroz celu godinu. Manje trajno meso i prerađevine koristili su se u zimskim i ranim prolećnim mesecima, trajnije u leto i jesen, a mast kroz celu godinu.

Tradicionalni svinjokolj na našim prostorima tek nam predstoji i treba na vreme obezbediti opremu koja nam je neophodna.

Za vas iz ponude izdvajamo mašinu za mlevenje mesa sa dve funkcije. Dobro će vam doći za vreme svinjokolja, ali će takođe poslužiti za ceđenje i pasiranje paradajza, voća i povrća slične konzistencije:

novo-u-ponudi



  • - Dve funkcije u jednoj mašini
  • - Jedan motor-dva izmenjiva nastavka
  • - Snaga motora: 0,5 KS
  • - Proizvedena u Italiji
šifra artikla: 33510

U nastavku pogledajte kako mašina radi: