NOVO U PONUDI: HELLY HANSEN radna odeća i obuća


Pre 130 godina kompanija HELLY HANSEN počela je da proizvodi prvenstveno vodootpornu odeću za skipere. Do danas je postala vodeći proizvođač radne zaštitne odeće visokog kvaliteta. Iskustvo i kompetentnost ove kompanije osiguravaju garderobu pogodnu za nošenje u ekstremnim situacijama u kojima kvalitet i funkcionalnost direktno utiču na zdravlje, bezbednost i udobnost. Izdvajamo iz asortimana MAGNI majice kratkih rukava u zelenoj i crnoj boji, napravljene po specijalnoj LIFA tehnologiji.

Kada se bavite visoko energetskim aktivnostima oznojana majica može napraviti neprijatan i hladan osećaj na telu. Lifa tehnologija zasnovana je na vlaknima izgrađenim na specijalan način. Kada su izložena vlazi, Lifa vlakna momentalno je otklanjaju sa vaše kože i omogućavaju da ispari ili da se prenese na sledeći spoljašnji sloj, a vaše telo ostaje suvo. Tako majica stvara osećaj nesvakidašnje udobnosti, i naporan rad čini prijatnijim. Takođe blokira štetne sunčeve zrake.

“helly-hansen”

Šifre: 36141 i 36145

Tu su još i majice TECH u crnoj i zelenoj boji, kao i pamučna OSLO majica sa kragnicom.

Specijalne zaštitne cipele i patike deo su asortimana kojim se posebno ponosimo:

Cipela Magni plitka sa zaštitnom kapom je ekstremno prozračna cipela sa “SafeVent” tehnologijom, pruža maksimalno disanje kože, a da pri tom ne gubi visoko zaštitna svojstva stopala. Možete je nositi u svim situacijama, a posebnu udobnost pruža u toplom okruženju jer vaše stopalo održava suvim. To je čini izuzetno prijatnom i sigurnom cipelom.

Specijalna zaštita u donjem delu đona sprečava probijanje eksera i ostalih sličnih oštrih predmeta i ublažava udare. “SafeVent” tehnologija označava poseban patent koji štiti donji deo stopala od oštrih predmeta, a ujedno čini đon ekstremno prozračnim, napravljen od materijala koji sprečavaju znojenje.

Ima lagani mekani “EVA” ergonomski sloj, prijatan za stopalo dok je spoljni gumeni deo đona, otporan na klizanje i habanje.

“helly-hansen”

Šifra: 36190

Cipela patika Kollen plitka je vodootporna prozračna patika napravljena od “nubuk” ojačanog materijala, ima specijalnu zaštitu za prste, kao i zaštitu u sklopu đona koja sprečava probijanje eksera i ostalih sličnih oštrih predmeta.

Šifra: 36183

Pantalone do struka Durham od crnog teksasa su pamučne, udobne pantalone do struka sa gajkama za kaiš, idealne su za svakodnevnu upotrebu.

A kako počinje sezona godišnjih odmora, te mnogi planiraju da negde otputuju, predstavljamo vam i original HELLY HANSEN Torbu HH crnu od 90l, napravljenu od materijala otpornog na vodu i vetar.

Ima jedan spoljašnji džep sa cibzarom i dva mrežasta džepa unutra; kao i ranac HH crni od 30l sa vodootpornim platnom i unutrašnjom pregradom za laptop.

“helly-hansen”

Šifre: 36201 i 36200

Ceo asortiman HELLY HANSEN radne odeće i obuće možete videti ovde.

Izaberite za sebe samo najbolje! Izaberite HELLY HANSEN radnu odeću i obuću.