Prolećni program


Povezivanje sa zemljom je prijatno, relaksirajuće i nešto što jednostavno obećava rezultat uloženog truda i rada. Buđenje bašte za novu, uspešnu sezonu zasniva se na brojnim faktorima, pored zemljišta, sadnica i semenja. Bilo da se vaša bašta sastoji od nekoliko saksija, ili imate čitav hektar na raspolaganju, morate dovesti svoje zemljište u najbolje stanje za prolećnu sadnju, izvodeći rutinske zadakte, poput uklanjanja korova, stavljanja komposta i sadnje “prekrivača” koji će poboljšati plodnost zemlje i smanjiti broj neželjenih biljaka.

prolecni-program

Zato vam s ponosom predstavljamo naš prolećni program iz kojeg posebno izdvajamo lukovice cveća, sadnice ruža, voća i vinove loze.

prolecni-program

Kako biste ukrasili svoj vrt zatrebaće vam saksije u kojima ćete držati cveće, a mi preporučujemo Koko saksije koje će upotpuniti vašu malu oazu.

prolecni-program

Neophodna će vam biti zemlja i supstrati kao i oprema za sadnju, tako obavezno nabavite šarene baštenske Springer rukavice i Springer makaze uz koje gratis dobijate i torbicu za njih.

prolecni-program

Prolećna sadnja je uspešna samo ako se obavi vrlo rano - krajem februara i u toku marta. Kasnija sadnja je rizična i zahteva češće zalivanje. Sada je vreme da zasadite i odnegujete omiljene cvetnice, bilo da će one naći svoje mesto u baštama ili na balkonima.