Novo u ponudi - Tečni Vaygon!


Obaveštavamo vas da od sada u ponudi imamo i TEČNI Vaygon, isekticid piretroid koji se primenjuje za dezinsekciju tvrdih površina. Dugotrajna zaštita od mrava, bubašvaba, muva, komaraca i paukova.

Koristi se na zatvorenim površinama u domaćinstvu, javnim ustanovama, restoranima, štalama, živinarnicima i slično.

vaygon

Izaziva paralizu i blokadu nervnog sistema insekta. Tečni Vaygon treba primenjivati samo pri pojavi insektacije. Zaštititi površine i posuđe za pripremu i čuvanje hrane, nameštaj, ako se prska plafon.

Koristiti zaštitne rukavice. Ugasiti izvore otvorenog plamena u prostoriji (plinska peć, kamin, grejalica). Prskati površinu ispružene ruke jednokratnim stiskanjem raspršivača. Dovoljan je jedan stisak raspršivača za pokrivanje površine veličine 15-25 cm u prečiku (2g/m2 tj. Jedna bočica za 100m2).

Plafon prskati pod oštrim uglom što dalje od sebe. Površine je dovoljno samo orositi. Prskati površine koje ne mogu lako da dođu u kontakt sa ljudima i životinjama. Gnezda, rupe i pukotine iz kojih izlaze insketi prskati sa rastojanja 5-10 cm. Ne prskati lako upijajuće materijale koji često dolaze u kontakt sa ljudima i životinjama.

Površine koje ne mogu lako da dođu u kontakt sa ljudima i životinjama u zatvorenom prostoru su insekticidne oko dva meseca. Potrebno je sprečiti pristup površinama koje mogu lako doći u kontakt sa ljudima i životinjama dok se one nakon najviše 24 sata ne operu rastvorom deterdženta i vode koristeći zaštitne rukavice.

Nakon upotrebe dobro oprati ruke sapunom. Proizvod nije namenjen za dezinsekciju ljudi, životinja i biljaka. Tečni Vaygon treba primenjivati po uputstvu.

Oslobodite se mrava, bubašvaba, muva, komaraca i paukova. Nabavite TEČNI Vaygon!