VITAMINSKO-MINERALNI DODACI
KALCEVIT - MINERALNO VITAMINSKI DODATAK U ISHRANI PASA

KALCEVIT je idealan dodatak koji se preporučuje u ishrani štenaca – mladih pasa, skotnih – visoko bremenitih kuja i kuja dojilja zbog svog povećanog sadržaja Ca – kalcijuma i P – fosfora kao i sadržaja svih esencijalnih vitamina, minerala, mikroelemenata i aminokiselina izbalansiranih kako u svom međusobnom odnosu, tako i u odnosu na fiziološke potrebe navedenih kategorija pasa, obezbeđujući im zdrav rast i vitalnost.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1 tableta na 10 kg telesne težine psa

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: 2 tablete na 10 kg telesne težine psa

1 tableta KALCEVIT-a = 1.200 mg

SEMAVIT - VITAMINSKO MINERALNI DODATAK U ISHRANI PASA

SEMAVIT je idealan dodatak svoj hrani za pse, koji svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom esencijalnih vitamina, minerala, mikroelemenata i aminokiselina kako u svom međusobnom odnosu, tako i u odnosu na fiziološke potrebe pasa svih uzrasta, od štenaca do odraslih pasa, obezbeđujući im zdrav rast i vitalnost. Posebno se preporučuje pojačana doza u primeni SEMAVIT-a i to: kod izuzetno fizički aktivnih pasa (treninzi , trke, lov ili bilo kakve druge povećane fizičke aktivnosti) i kod izloženosti pasa stresnim situacijama (transport, visoke spoljne temperature, oporavak od neke bolesti, infekcije, povrede, hirurške intervencije itd.), jer psi u takvim situacijama imaju povećanu potrebu za unosom esencijalnih nutritijenata što im primenom SEMAVIT-a možete obezbediti.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1 tableta na 10 kg telesne težine psa

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: 2 tablete na 10 kg telesne težine psa

1 tableta SEMAVIT-a = 1.000 mg

BIOMIX - VITAMINSKI DODATAK U ISHRANI PASA I MAČAKA

BIOMIX ima visok sadržaj pivskog kvasca, biotina i vitamina B kompleksa koji povoljno deluju na kvalitet, sjaj i boju dlake, takođe pospešuju dobar status i kvalitet kože kako pasa tako i mačaka, čime se izbegava svrab i nepotrebno češanje. Posebno se preporučuje primena BIOMIX-a 15-20 dana pred izložbe radi postizanja boljeg izložbenog efekta kao i u situaciji bilo kakvih promena na dlaci i koži pasa i mačaka.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1/2 tablete za mačke; 1 tableta na 10 kg telesne težine psa

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: 1 tableta za mačke; 2 tablete na 10 kg telesne težine psa 1 tableta BIOMIX-a = 800 mg

SEMAVIT Plus - VITAMINSKO MINERALNI DODATAK U ISHRANI SENIORA - STARIJIH PASA

SEMAVIT Plus svojom formulom i izbalansiranom kombinacijom esencijalnih vitamina, minerala, antioksidanata i aminokiselina kako u svom međusobnom odnosu, tako i odnosu na izmenjene , a ovim proizvodom prilagođene fiziološke potrebe starijih pasa-Seniora , sprečava , usporava i odgađa probleme, te osigurava sretne, ispunjene i sadržajne pozne godine vašeg psa.

Redovna, dnevna preporučena doza:1 tableta na 10 kg telesne težine psa

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: 2 tablete na 10 kg telesne težine psa

1 tableta SEMAVIT Plus-a = 1.000 mg

CONNECTEN - DODATAK ZA ZAŠTITU I REGENERACIJU ZGLOBOVA I HRSKAVICA (tetive, ligamenti, vezivno i meko tkivo)

CONNECTEN se pored preventivne primene posebno preporučuje kod akutnih i hroničnih bolesti zglobova, kod upala, slabosti i degeneracije tetiva i vezivnog tkiva kao i kod ukočenosti zglobova (spondiloze i artroze).

Primena: Za postizanje najboljih rezultata CONNECTEN koristiti 4-6 nedelja, po potrebi nastaviti.

Redovna, dnevna preporučena doza: 1/2 tablete na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok.

Pojačana-terapeutska, dnevna preporučena doza: prve dve nedelje 1 tableta na 10 kg telesne težine psa, dva puta dnevno uz obrok.

1 tableta CONNECTEN -a = 1.000 mg