EC ĐUBRIVO
Rastvor đubriva PK 24-27
23,8 % fosfata rastvorljivog u vodi (P2O5) 385 g/l ,
27,4 % kalijum-oksid rastvorljiv u vodi (K2O) 440 g/l"
U svim usevima:
Za ishranu fosforom i kalijumom, povećava vitalnost (npr. u hladnim uslovima), utiče na bolje iskorišćavanje azota, balans energije i vode, brzinu fotosinteze, formiranje korena, povećava prinos 5 - 10 l/ha (u najmanje 200 l vode ili 0,5 - 1%; za osetljive useve i useve u staklenicima i plastenicima (0,25 - 0,5%)
Žitarice - Povećava kvalitet zrna, sadržaj proteina, zimska izdržljivost 1-2 puta po 6 l/ha od faze 3. lista
Pašnjaci - Stimulacija početnog razvoja (u proleće), bolja iskorišćenost azota, otpornost na izmrzavanje 2 - 5 puta 5 - 10 l/ha tokom vegetacionog perioda (ne tokom cvetanja)
Krompir - Utiče na formiranje, rast i kvalitet krtola 2 - 4 puta 6 - 10 l/ha za zgušnjavanje stolona
Mahunarke - Nodulacija, kvalitet, sadržaj proteina 1-2 puta po 6 l/ha od faze 6. lista
Kukuruz - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost 1-2 puta po 6 l/ha od faze 4. lista
Uljana repica - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost,povećava sadržaj ulja 1 - 2 puta 5 - 10 l/ha od faze 4. lista
Šećerna repa Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolja iskorišćenost azota, vitalnost, stvaranje šećera 1 - 3 puta 6 l/ha od faze 6. lista
Jagode - Vitalnost, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Jabučasto voće - crvena boja pri vrhu, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha 2-4 nedelje pre berbe
Koštunjavo voće - crvena boja pri vrhu, čvrstoća ploda, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Vinsko grožđe/desertno grožđe - vitalnost, čvrstina korice grožđa, stabilnost pri skladištenju i transportu 2 - 4 puta 6-8 l/ha u fazi sazrevanja plodova
Opšte povrće - Stimulacija ranog razvoja (naročito u hladnim, vlažnim uslovima), bolje iskorišćavanje azota, vitalnost, unutrašnji kvalitet, kvalitet lišća 2 - 4 puta 5 - 10 l/ha kada se razvije dovoljna lisna masa