Kako se boriti protiv smrdibuba?

Izdvajamo iz ponude 16.10.2018.
Poštovani kupci,

prethodnih dana mnogi su suočeni sa invazijom smrdibuba u svojim kućama, terasama i baštama. Smrdibube spadaju u biljne parazite i javljaju se na njivama, terasama, okućnicama. Za ljude ne predstavljaju nikakvu opasnost i nisu agresivne, ali ih se mnogi gade ili plaše. Pri pokušaju hvatanja, u samoodbrani mogu da luče specifičan neprijatan miris.Najbolja zaštita protiv ovih insekata je mehanička zaštitita - postavljanje mrežica na prozore, zatvaranje šupljina i pukotina oko prozora i vrata. Na mestima gde nije moguće mehanički se zaštititi od smrdibuba, topla mesta, na kojima se skupljaju možete tretirati insekticidima. Preporučujemo vam proizvode koji vam mogu biti od koristi:

Mreža protiv insekata na čičak
Šifre: 38960 ; 38961 ;  38963 ; 38964
Dimenzije: 1,3m x 1,5m; 1.0mx2,1m; 1,3x2,1m
Boje: bela i siva 
U prostoriji obezbeđuje maksimalan protok vazduha i svetlosti


Pansprej 
Šifre: 31926 i 39919
Pakovanja: 200ml i 500ml
Primena: Pansprej je biocidno sredstvo namenjeno za suzbijanje insekata. Pripremljeno kao alkoholni rastvor bez boje, mirisa i masnoća u boci za prskanje. Koristi se za uništavanje gmižućih i letećih insekata u zatvorenom prostoru (bubašvabe, bubarusi, mravi, buve, muve, komarci, i drugi insekti. Takodje deluje na sezonske invazivne insekte zelene stenice– bubamartin, azijske bubamare, uholaže- bube kice i slične insekte koji ulaze u domove. Po sastavu je kombinacija tri sredstva -aktivna materija Permetrin 1% i Tetrametrin 0,5% a pojačivač dejstva Pepiromil-butoksid 0,5%. Postiže efekat trenutnog dejstva na insekte ali i produženog delovanja. Bezopasan je za upotrebu na mestu gde borave ljudi i životinje. Ima dejstvo na insekte na biljkama i nije fitotoksičan.

Pancid turbo 
Šifre: 35956; 38232; 39479
Pakovanja: 20ml; 100ml i 1l
Primena: Pancid turbo je koncentrat biocidnog sredstva namenjenog za suzbijanje buva, bubašvaba,bubarusa, mrava, komaraca, muva i drugih gmižućih i letećih insekata u zatvorenom prostoru. Prilagodjen je i bezbedan za tretiranje površina gde borave psi, mačke i domaće životinje. Aktivna materija je Fipronil 5% u kombinaciji sa pojačivačem Piriproksifen 0,5%. Ova kombinacija je veoma delotvorna. Pancid turbo je bez boje, mirisa i ne ostavlja masne tragove, lako se priprema - doza je 20ml u 1l vode za 20m2. Pogodan za prskanje i na otvorenim površinama, gde se pokazao delotvoran na krpelje, paukove. Nije toksičan za biljke, pa se može koristiti i kao insekticid i akaricid koji suzbija insekte na biljkama, lisne vaši, grinje, šimširovog plamenca i slično.

Više o proizvodima možete pročitati klikom na šifru proizvoda, ili pozovite našu veleprodaju 021 /443-217