Sezonska ponuda - inox posude

Akcije 18.09.2018.
Poštovani kupci, 

Iz ponude uzdvajamo Inox posude za rakiju i vino. Kako sačuvati vino i rakiju? Trud koji ste uložoli u spravljanje rakije, u narednim mesecima treba sačuvati od procesa oksidacije ali i mehaničkih čestica koje će narušiti ukus i miris vina/rakije. U našoj ponudi možete pronaći INOX posude različite zapremine u zavisnosti od obima vaše proizvodnje.


Posude za rakiju:

Posude su hermetički zatvorene sa otvorom (fi 30mm) na vrhu za sipanje rakije i slavinom na dnu za istakanje. Imamo ležeće (dolaze sa drvenim držačem) i uspravne posude koje su rezervisane za zapremine od 60-100l.

Inox posuda za rakiju 
Šifra: 38246
Zapremina: 60l
Prečnik:430mm

Posude za vino:

Klasične: dolaze sa dva poklopca. Jedan je unutrašnji koji je uži od same posude jer su to posude sa plutajućim poklopcem (PP)- za njih se koristi Parafin kako bi se vino očuvalo. I spoljašnji koji je za zaštitu od prašine. Dolaze sa jednom do 2 slavine (probna na sredini i pri dnu za istakanje vina ali ne i ostataka). Imaju ravno dno.

Inox posuda za vino
Šifra: 38239
Zapremina: 75l
Prečnik: 400mm

Konusne: funkcionišu po istom principu (PP) kao i klasične, a jedina razlika je dodatak konusnog dna sa ventilom koji se koristi za pražnjenje ostataka nakon što se vino potroši. Posude za vino mogu da se koriste i za rakiju ali ne može biti obrnuto jer se vino čuva u anaerobnim uslovima radi sprečavanja procesa oksidacije.

Inox posuda za vino - konusna
Šifra: 40104
Zapremina: 140l

Više o proizvodima možete pročitati klikom na šifru proizvoda, ili pozovite našu veleprodaju 021 /443-217