16.06.2021

Efikasna zaštita od komaraca u letnjim danima




Letnji dani i toplo vreme omogućavaju nam čest i dug boravak u prirodi, na terasi, kao i provetravanje doma i poslovnih prostorija, međutim, to često podrazumeva i nalete dosadnih insekata i komaraca. U tom slučaju, potrebno nam je efikasno sredstvo za njihovu eliminaciju i zaštitu od istih.

Iz našeg širokog asortimana izdvajamo sledeća sredstva za zaštitu od komaraca i drugih insekata:


Sprej protiv komaraca


Repelent protiv komaraca, tigrastih komaraca, krpelja i drugih štetočina u pakovanju od 100 ml. Proizvodi se u četiri različite vrste parfema: geranijum i citronela, limun, magnolija i bez mirisa. Izuzetno je efikasan i do 8 sati. Poseduje pumpicu od 360°, te je moguće bocu koristiti i naopako. Pronađite ih u pojedinačnom pakovanju ili u kombinovanom pakovanju 5x6 komada.



Sprej protiv letećih insekata - lavanda (600 ml)


Insekticid sprej sa mirisom lavande na bazi suve formule, koja omogućava proizvodu da ostane duže u suspenziji čime se povećava efikasnost u poređenju sa uobičajenim insekticidima. Kombinuje osobine visokokvaitetnih aktivnih sastojaka, sa specifičnom funkcijom rastvaranja mirisa u prostoru. Učinkovit je protiv letećih insekata poput komaraca, tigrastih komaraca, muva, osa, konjica, moljaca, pesak mušica i krevetnih stenica.



Električni difuzer + tečnost (30 ml)


Električni dozator sa rotacionim utikačem dolazi u pakovanju sa 30 ml tečnosti. Sadrži piretroid koji je efikasan protiv komaraca, tigrastih komaraca i ostalih letećih insekata. Pogodan za poslovni prostor i kućnu upotrebu. Ukoliko se koristi 8 ili 12 sati dnevno, može da traje 45 odnosno 30 dana. Pogodan i za tečnost i za tablete.



Tablete protiv insekata, za noć (30 kom)


Prilikom isparavanja tablete protiv insekata eliminišu komarce, tigraste komarce i sitne insekte oslobađajući prijatan citronella parfem. Pogodne su za upotrebu sa bilo kojim električnim difuzerom i pružaju 300 sati zaštite. Koristiti u zatvorenim prostorijama 30 m2 koje je potrebno provetravati 2-3 puta tokom upotrebe proizvoda.



Tečnost/dopuna 30 ml


Dopuna u vidu tečnosti se koristi uz električni difuzer Zig Zag i može trajati od 30 do 45 dana, u zavisnosti od toga da li se koristi 8 ili 12 sati dnevno. Izuzetno je efikasan protiv komaraca, tigrastih komaraca i ostalih štetnih letećih insekata. Ne emituje isparenja i stvara pijatan miris, te je pogodan za poslovni prostor i kućnu upotrebu.


Izaberite pravo sredstvo za zaštitu od komaraca i insekata i uživajte u čarima leta!