07.07.2022

Lična zaštitna oprema u asortimanu Savacoop-a




Osim osnovne delatnosti Savacoop-a, agro programa, uvek smo se trudili da našim kupcima ponudimo i dopunski asortiman. 
Ideja da se u ponudu uvrsti lična zaštitna oprema nastala je sinergijom dugogodišnjeg iskustva i osluškivanjem zahteva kupaca.

Kupcima smo u početku ponudili osnovnu radnu opremu: rukavice, cipele i čizme. Kasnije smo asortiman proširili, pa se danas možemo da se pohvalimo bogatim ponudom lične zaštitne opreme koja je razvrstana po sledećim kategorijama:

  • Zaštitna obuća
  • Radna odeća
  • Zaštita ruku
  • Zaštita glave
  • Zaštita disajnih organa
  • Zaštita sluha
  • Oprema za rad na visini

Sarađujući sa korisnicima i dobavljačima Savacoop-a obezbeđuje sigurne i inovativne proizvode visokih bezbednosnih standarda, koji zadovoljavaju potrebe kupaca. Osim toga što je u skladu sa evropskim standardima i srpskim Pravilnikom o Ličnoj zaštitnoj opremi (PPE Directive 89/686/EEC), težimo tome da naš asortiman ide u korak sa trendovima, modernim dizajnom zadovoljavjući svakodnevno korišćenje radne/zaštitne obuće i radne odeće.

Neke od ovih proizvoda imamo u ponudi od samog nastanka firme, ali isto tako nudimo i tehnološki inovativne proizvode, stavljajući akcenat na kvalitet i pouzdanost.





Brendovi koje zastupamo
_____________


Počeli smo i sa distribucijom gotovih radnih odela firme Canis iz Češke. Nakon toga smo u asortiman uveli radnu i opremu firme Helly Hansen iz Norveške. Ubrzo smo postali njihovi zastupnici za Srbiju, Makedoniju, Crnu Goru.

Takođe, uvozimo i distribuiramo proizvode renomiranih svetskih proizvođača: Bekina Boots Belgija, Atlas Shoe Nemačka, Portwest Irska itd.

Opredelili smo se za najviši kvalitet proizvoda i započeli smo partnersku saradnju i distribuciju sa više proizvođača, kao što je proizvođač Climax iz Španije koji proizvodi veoma kvalitetnu zaštitnu opremu za glavu: maske, šlemove, naočare, antifone; kao i zaštitnu protivpadnu opremu.

U segmentu zaštitne obuće ovlašćeni distributeri smo brenda No risk radnih cipela, firme Giasco iz Italije, brenda Lavoro iz Portugala.

Nakon višegodišnje uspešne saradnje firma Canis iz Češke odlučila je da nas imenuje za svog zastupnika za teritoriju Srbije i zemlje iz okruženja.





Brend Monsun
_____________


Kako smo sve više razvijali segment Lične zaštitne opreme (LZO) i da bi nas naši kupci lako i brzo prepoznali na tržištu, razvili smo naš brend „Monsun, kojim obuhvatamo rukavice, cipele, maske, jednokratni program, radna odela (radne bluze, pantalone, jakne i prsluke).

Stalnim ulaganjem u kvalitet poslovanja i razvoja proizvoda i usluga od prvobitne prodaje i proizvodnje, proširili smo naš brend zaštitne opreme Monsun i izrasli smo u jednog od većih uvoznika i distributera lične zaštitne opreme.