28.03.2021

Plantella proizvodi u ponudi Savacoop-a

Rad u bašti pruža nam zadovoljstvo, omogućava nam rekreaciju i opuštanje u svom domu i prirodi, i nudi nam opuštajući prostor za druženje. Zato je Unichem razvio Plantellu, jer veruju da bi baš svi trebalo da uživaju u svojim baštama i okućnicama. I tako već od 1990. godine pomažu u stvaranju i negovanju vrtova kakve želite. Plantella proizvodi su ključni za zdrav razvoj biljaka, bez obzira da li gajite nekoliko saksija na balkonu ili imate velike zelene površine i baštu. Pravilnim izborom i visokokvalitetnim proizvodima znatno ćete olakšati posao i osigurati uspeh i zadovoljstvo u vrtu.

Šta vam sve nudi Plantella?

Cilj je da obezbedimo kvalitetne proizvode koji zadovoljavaju potrebe biljaka, a istovremeno su jednostavni za upotrebu. Želja nam je da pojednostavimo izbor kvalitetnih proizvoda za negu Vaše bašte i ukusnih domaćih plodova ili za stvaranje bujne ukrasne okućnice, travnjaka i balkona.

S brendom PLANTELLA nudimo vam široku paletu visokokvalitetnih đubriva – od organskih, univerzalnih, specijalnih u obliku peleta, granula, kristala i tekućeg oblika, do tehnološki najnaprednijih – membranskih đubriva produženog delovanja. Takođe Vam nudimo širok izbor različitih supstrata za uzgoj i sredstava za pripremu i poboljšanje strukture tla. U širokoj paleti tu su i proizvodi za lepe travnjake – od specijalnih sredstava za pripremu zemljišta za travnjak, visokokvalitetnih đubriva, mešavine semena i sredstava protiv mahovine. Pod brendom PLANTELLA ćete pronaći sve što vam je potrebno za vaše omiljene sobne i balkonske biljke, za voćke  u voćnjaku, vinovu lozu, ukrasne biljke, travnjake, povrće, domaće jagode i još mnogo toga za snažan rast, bujno cvetanje i dobar rod.

 "Mi smo stručnjaci po prirodi"  - Plantella

Svi Plantella proizvodi rezultat su dugogodišnjeg znanja, dokazanih istraživanja i tehnoloških inovacija renomiranog slovenskog proizvođača Unichem. Razvijaju ih stručnjaci: agronomi, biolozi, poljoprivredni tehničari... Pre predstavljanja proizvoda Vama, korisnicima, uvek se sprovode istraživanja, kako bi se uverili u njihovu učinkovitost.  Testiranje se nastavlja i kad su proizvodi  već na tržištu jer  samo tako se može garantovati kvalitet, koji će Vam omogućiti uživanje s biljkama.

Bio Plantella

Efikasni proizvodi za organsku proizvodnju

Sve smo više svesni prednosti samoodrživosti i konzumacije autentične, domaće i prirodne hrane. U skladu sa tim, jača i trend organske proizvodnje, što su stručnjaci u Unichemu među prvima usvojili.  U tu svrhu razvili su prirodnu liniju BIO PLANTELLA koja ljubiteljima organske proizvodnje nudi prirodna rešenja za prihranu i zaštitu biljaka.

 
U tri decenije robna marka BIO PLANTELLA proširila je asortiman proizvoda i stekla status vodećeg biobrenda u Sloveniji, Hrvatskoj, Srbiji i drugim zemljama svijeta. Redizajnom 2016. godine ponudili su  potrošačima modernu, jasnu i snažnu sliku koja postavlja nove trendove i sveže smernice u celoj kategoriji. Potpuno prirodan i učinkovit izbor za organsku proizvodnju.

Plantellina testranja proizvoda
Pre ispitivanja, pripreme novog proizvoda ili unapređenja postojećih, Unichem se savetuje sa agronomima, analizira inovacije i trendove u odabiru sirovina i proverava postupke pripreme proizvoda koji omogućuju maksimalnu učinkovitost i jednostavnost upotrebe, uz minimalni uticaj na okolinu. U tu svrhu Unichem ima sopstvenu laboratoriju,ogledno polje sa povrćem i voće, travnjake i staklenike gde sprovode ispitivanja svojih proizvoda i porede ih sa konkurentskim proizvodima. Svaki proizvod, aktivni sastojak ili formulu ispituju pre lansiranja na tržište. Tako osiguravaju samo najbolji kvalitet proizvoda prilagođen biljkama.  Ovakva ispitivanja omogućavaju  kontrolu sirovina , proveru efikasnosti i poređenje sa drugim rešenjima na tržitu. Takođe, ogledna polja su idealni za stvaranje novih ideja i proizvoda. Svake godine postave 10 ili više ogleda.