24.11.2022

U susret slavama i praznicima - slavski program




Kako je praznična i sezona slava na pomolu, podsećamo vas na artikle iz našeg asortimana kojima ćete proširiti i dopuniti svoju slavsku ponudu!


Damast mušeme
_____________


Mušeme izrađene od damasta idealno su rešenje za svečane prilike i praznične trpeze - elegantnog izgleda, a izuzetno lake za održavanje.

Namenjene su za pokrivanje i dekoraciju stola, odlikuje se modernim dizajnom, kao i postojanost boje nakon višekratne upotrebe.

U ponudi imamo damast mušeme u beloj, krem, moka, zlatnoj, srebrnoj i roze boji sa zastupljenim različitim motivima - cvetova, listića, krugova, kvadrata i slično.

Celokupnu ponudu damast mušema pogledajte na linkuDAMAST MUŠEME.




Praznične mušeme
_____________


Praznični i novogodišnji motivi mušema dodatno će doprineti prazničnoj atmosferi vaše trpeze, kao i celokupnog doma! 

Mušeme su izrađene od kvalitetnog PVC-a debljine 16 mm, a dolaze u rolnama širine 1,4 m i dužine 20 m.


Birajte između motiva zvezdica, pahulja, sneška, irvasa, Deda Mraza u atraktivnim i prepoznatljivim kombinacijama boja za ovo doba godine. Šarenila i sjaja nikad dovoljno!

Celokupnu ponudu prazničnih mušema pogledajte na linkuPRAZNIČNE/NOVOGODIŠNJE MUŠEME.




Čuture sa motivima
_____________


Čutura je namenjena za ukrasno skladištenje alkoholnih pića, najčešće rakije, a izrađena je od stakla sa bakarnim elementima na kojima se nalaze utisnuti različiti motivi. Zapremina je 750 ml tečnosti.

Idealne su kao poklon i kao ukrasni detalj u vašem domaćinstvu. Čutura je upakovana u ukrasnu kartonsku kutiju sa rukohvatom.


Čutura je namenjena za čuvanje rakije i izrađena je od stakla sa bakarnim elementima na kojima se nalaze utisnuti različiti motivi. Zapremina je 750 ml tečnosti.

Za ovo doba gosine posebno izdvajamo čuture sa motivima:

Krsne slave
• Sveti Nikola
• Sveti Jovan
• Motiv grožđa, kajsije, kruške i šljive


Pogledajte ponudu čutura na linkuČUTURE.