Najčešće postavljana pitanja

 

 

1. Čime se bavi Savacoop?

Savacoop se bavi uvozom i distribucijom sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, stočne hrane, đubriva, folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, kao i programa za domaćinstva.

2. Kako postati kupac Savacoop-a?

Ukoliko ste pravno lice, možete kontaktirati terenskog komercijalistu koji je zadužen za Vaše mesto i dobiti informacije o mogućoj saradnji. Mapa opština - link.

3. Da li je web prodavnica namenjena samo pravnim licima?

Da, prijava za web prodavnicu omogućena je samo pravnim licima.

4. Kako se mogu registrovati na web shopu?

U desnom uglu na sajtu kliknite na Registraciju, u osnovnim podacima potrebno je da upišete šifru kupca pod kojom se vodite u sistemu Savacoop-a. Šifru kupca možete pronaći na fakturi ili proveriti pozivom u kancelariiju, popunite ostale podatke, i kliknite na Registruj se. Nakon popunjene i poslate registracije bićete odobreni za poručivanje preko interneta nakon čega dobijate aktivacioni link posle koga možete nesmetano koristiti usluge web shopa.

5. Gde fizička lica mogu pronaći proizvode iz asortimana Savacoop-a?

Proizvode možete pronaći u našim maloprodajama Čardak, ili se kod terenskih komercijalista možete raspitati koja poljoprivredna apoteka iz Vašeg mesta sarađuje sa Savacoop-om.

6. Da li Savacoop razvozi robu svojim kupcima?

Savacoop razvozi robu registrovanim kupcima širom Vojvodine, Mačve, Podunavlja i Braničeva ukoliko vrednost porudžbine iznosi više od  20.000 din.