Savacoop About us

Tri decenije profesionalnosti, iskustva i stručnosti

Jedna smo od vodećih poljoprivrednih kompanija u Srbiji, osnovana 1993.godine u Novom Sadu.

Savacoop About us
About SavacoopAbout Savacoop

Pažljivo osluškujući svoje kupce, kreiramo asortiman koji u potpunosti odgovara njihovim zahtevima

Naša osnovna delatnost jeste uvoz i distribucija proizvoda renomiranih svetskih dobavljača.

Asortiman proizvoda čine sredstva za zaštitu bilja, semenska roba, stočna hrana, đubriva, oprema za plastenike, oprema za navodnjavanje, oprema za poljoprivredu, alati i tehnička roba, lična zaštitna oprema, garden i dopunski hobi program, kao i program za domaćinstvo.

Uspeh naših klijenata je i naš uspeh

Naš cilj je uspeh naših partnera i nas, zato stalno motivišemo jedni druge da postižemo više.

Prateći promenljive zahteve tržišta, uložili smo ogroman trud kako bi se prilagodili potrebama kupaca. Konstantno se vodimo hrabrim idejama i unapređivanjem procesa, proizvoda i usluga. Kao ključ našeg uspeha ističemo naše zaposlene – agronome, doktore veterine, ekonomiste, inženjere poljoprivrede. Svi zajedno svakodnevno radimo na razumevanju potreba i rešavanju problema Kupaca.

2979DC72-AF7A-404B-850B-DBD98A4CA53FAbout Savacoop

Prepoznati smo kao pouzdan partner koji poštuje svakog aktera u lancu snabdevanja i to je vrednost koju ćemo očuvati i u budućnosti.

About Savacoop
2979DC72-AF7A-404B-850B-DBD98A4CA53F

Distribuiramo robu širom Srbije

Pod prepoznatljivim logoom, distribuiramo robu poslovnim partnerima na teritoriji cele Srbije. Razvijena mreža naših poslovnih partnera omogućila je potrošačima lak pristup asortimanu naših proizvoda.

Ulaganjem u novu tehnologiju distribucije i unapređenjem procesa skladištenja i transporta, našim Kupcima obezbeđujemo efikasno snabdevanje sa minimalnim troškovima. Novi distributivni centar u Novom Sadu rezultat je kontinuiranog rada, a sve sa ciljem da našim partnerima pružimo vrhunsku uslugu korišćenjem najmodernijih tehnologija u skladištenju i distribuciji robe.

BEAC57A9-E98C-4B66-8A93-59DED258C813

Kvalitet, pouzdanost i kontinuirano ulaganje u razvoj resursa i kapaciteta postali su imperativ našeg poslovanja.

Ovaj uspeh postigli smo negujući stabilne partnerske odnose sa više od 900 dobavljača i više od 3500 kupaca. Činjenica da i danas sarađujemo sa istim partnerima kao na početku, govori u prilog tome da smo kompanija koja neguje tradiciju, kvalitet i predanost.

2979DC72-AF7A-404B-850B-DBD98A4CA53F
About Savacoop

Misija

Svojom ponudom proizvoda i usluga, uz stručnu podršku zaposlenih, stvaramo najbolje uslove za potrošače.

Vizija

Negujući partnerske odnose i brigu o kupcima, postajemo sinonim za kompaniju koja konstantno unapređuje svoje poslovanje, kreira i predviđa navike i trendove i stvara novu vrednost za kupca.

Savacoop - Web prodavnica

Savremena web prodavnica za naše poslovne partnere

Možete kupovati na lak i brz način 24h dnevno 7 dana u nedelji, ostvarujući poseban popust od 0,5% na kompletan iznos kupovine.

Naša web prodavnica