Čime se bavi Savacoop?

Savacoop se bavi uvozom i distribucijom sredstava za zaštitu bilja, semenske robe, đubriva, folija za plastenike, opreme za navodnjavanje, opreme za poljoprivredu, alata i tehničke robe, htz opreme, garden i dopunskog hobi programa, kao i programa za domaćinstva.

Kako postati kupac Savacoop-a?

Ukoliko ste pravno lice, možete nas kontaktirati na broj telefona 021/443-217 kako bismo Vas uputili na terenskog komercijalistu, koji je zadužen za Vaš region.

Da li Savacoop razvozi robu svojim kupcima?

Savacoop razvozi robu registrovanim kupcima širom Srbije.

Da li je web prodavnica namenjena samo pravnim licima?

Da, prijava za web prodavnicu omogućena je samo pravnim licima.

Kako se mogu registrovati na web shopu?

U desnom uglu na sajtu kliknite imate ikonicu  klikom na nju imaćete mogućnost da se registrujete. U osnovnim podacima potrebno je da upišete Korisnički kod koji ste dobili od Komercijaliste zaduženog za Vas, kao i ostale podatke o preduzeću. Nakon popunjene i poslate registracije bićete odobreni za poručivanje preko interneta o čemu ćete dobiti aktivacioni link posle koga možete nesmetano koristiti usluge web shopa.

Gde fizička lica mogu pronaći proizvode iz asortimana Savacoop-a?

Proizvode možete pronaći u našim maloprodajama Čardak, ili kontaktirajte Savacoop na info@savacoop.rs kako bi Vas uputili na poljoprivrednu apoteku iz Vašeg mesta, koja sarađuje sa Savacoop-om.

Zašto me prilikom zaključivanja online kupovine web prodavnica vraća na početnu stranu korpe?

Web prodavnica ne dozvoljava kupcu da stavi u korpu artikal koga nema na stanju. U slučaju da kupac puni korpu nekoliko dana, na dan kada zaključuje kupovinu ukoliko u korpi ima artikala kojih više nema na stanju, web prodavnica će ga vratiti na prvu stranu korpe. Kupac je dužan da eliminiše iz korpe sve artikle sa ovim statusom, kako bi mogao da zaključi kupovinu. Kod artikala kojih nema na stanju, isto je naznačeno u vidu obaveštenja.

Imate pitanje?

Niste našli odgovor koji ste tražili? Pitajte nas direktno!