25.06.2021

Bonus sprej 2u1 - efikasno sredstvo protiv insekata i prihrana




NOVO NA TRŽIŠTU - SAMO U SAVACOOP-U!

Bonus sprej 2u1 predstavlja novinu na našem tržištu. Sa jedne strane, predstavlja efikasno sredstvo protiv insekata na cveću (zelene lisne vaši i bele leptiraste vaši u cvećarstvu, tripsa, smotavaca i gusenica), a sa druge strane, u svom sastavu sadrži prihranu za cveće. Koristeći ovaj proizvod, u isto vreme suzbijate insekte i prihranjujete cveće.

Izbalansirani odnos elemenata pomaže pravilan rast biljke, dok dejstvo aktivne materije (Acetamiprid) sprečava delovanje štetnih insekata.  U našoj web prodavnici dostupna su dva pakovanja - Bonus sprej od 200 ml i Bonus sprej od 500 ml.

Kako deluje Bonus sprej 2u1?


Bonus sprej je preparat koji sardži NPK 20-20-20+ME mineralno đubrivo, koje biljka usvaja folijarno. Na bazi je aktivne materije ACETAMIPRID, koji ima sistemično kontaktno i digestivno dejstvo na insekte - zelene lisne vaši i bele leptiraste vaši u cvećarstvu, tripsa, smotavaca i gusenica.

Mineralno đubrivo koje se nalazi u sastavu spreja deluje tako što jača rast listova stabala i korena biljaka. Koristi se za sobne i vrtne biljke. 

Koji je način primene Bonus spreja 2u1?


Primenjuje se orošavanjem neposredno na listove biljaka. Nakon prskanja sredstvo može delovati dve nedelje. Preporuka je nakon dve nedelje ponoviti tretman.