21.07.2023

Nega sobnog i baštenskog cveća
Floris tečno đubrivo za listanje

Uzgoj sobnih biljaka ima višestruke prednosti jer pored svoje dekorativnosti oplemenjuju prostor u kome su prisutne, pročišćavaju vazduh i pružaju zadovoljstvo pri negovanju i brizi. Ukoliko se bavite uzgojem sobnih biljaka potrebno je da znate da pored samog zalivanja biljke morate i redovno prihranjivati i to Floris tečnim đubrivom za listanje. Redovno prihranjivanje učiniće vaše biljke otpornijim, bujnijim i zelenijim.

Floris tečno đubrivo za cvetanje

Letnji meseci predstavljaju period kada svaku kuću i terasu krase bujne cvetnice. Važan segment uzgoja cveća tokom letnjih meseci je pored letnjih meseci je pored zalivanja i redovna prihrana Floris tečnim đubrivom za cvetanje. Upotrebom ove vrste đubriva obezbedićete biljkama dovoljno hranljivih materija kako bi bile bujnije i dekorativnije.Floris tečno đubrivo za muškatle

Ukoliko ste se ovog leta opredelili da Vašu baštu i terasu krase muškatle obavezno ih prihranite Floris tečnim đubrivom za muškatle. Vaše biljke biće Vam zahvalne, lisna masa će biti bujna, a broj cvetova će se udvostručiti.