20.07.2023

NEOPERMIN - 100% efikasna zaštita od mrava





EFFECT Neopermin 100g
_____________


NEOPERMIN je kontaktni i digestivni insekticid sa produženim dejstvom. Formulisan u obluku praha za suzbijanje insekata na površinama u zatvorenim i otvorenim prostorima, kao i u prostorima u kojim borave životinje.Koristi se u cilju suzbijanja vaši, buva, stenice, mrava, krpelja, buba-švaba i ostalih gmižućih insekata.



Aktivna materija
_____________


Permetrin 0,5g/100g


Primena
_____________


Naprašiti mesta gde su uočeni insekti u količini od 2,5g (jedna kafena kašičica) na 1m2. Pored navedenog, poželjno je tretirati površine koje predstavljaju skrovita mesta za insekte (ćoškovi, zaklonjena i teško dostupna mesta) kako bi im smanjili prostor za kretanje i time ih usmerili na kretanje preko tretiranih površina.


Pakovanje
_____________


Neopermin je dostupan u pakovanjima od 100g




NEO-PERMIN je kontaktni i digestivni insekticid sa produženim dejstvom. Koristi se u cilju suzbijanja vaši, buva, stenice, mrava, krpelja, buba-švaba i ostalih gmižućih insekata.
Prednosti proizvoda:

  • Idealan protiv gmižućih insekata u stambenim prostorijama i skladištima.
  • Deluje rezidualno, želudačno i repelentno
  • Univerzalna primena na različitim površinama: može se koristiti na drvetu, betonu i glatkim površinama poput stakla i keramike. Može se nanositi na teško dostupna mesta kao što su pukotine zidova ili ispod objekata, osiguravajući da insekti nemaju šanse da se sakriju
  • Ambalaža je dizajnirana za laku upotrebu sa otvorom prilagođenim za trenutnu upotrebu
  • Dovoljno je da insekt pređe preko tretirane površine kako bi preparat delovao
  • Visoko delotvoran, postojan na svetlu