30.05.2022

Moderna rešenja za navodnjavanje bašte i balkona - setovi MY FARM





Praktični kap po kap setovi za navodnjavanje bašta i balkona sjajna su rešenja za očuvanje bujnosti balkonskih biljaka, kao i za povrtarke zasade u vašem vrtu. Sve tou upakovano u zgodnu višenamensku jutanu torbu biće pravi hit!

Oba seta dolaze u varijantama sa i bez tajmera, na kojima podesite tačno vreme, trajanje i učestalost navodnjavanja.


Kap po kap set za bašte KIT MY FARM
_____________


Novi MI-FARM 25 m2 GARDEN KIT čini vaš povrtnjak zdravim i raskošnim!

Idealan za navodnjavanje bašte, može se koristiti i za navodnjavanje živih ograda i cvetnih leja zasađenih cvećem ili aromatičnim biljem.

Porozna cev izlučuje vodu duž cele staze, navodnjavajući se linearno i minimizirajući gubitak vode: štedi do 5000 litara vode godišnje. 
Komponente unutar Mi-farm kompleta će vam omogućiti da efikasno konfigurišete svoj sistem za navodnjavanje do površine od 25 kvadratnih metara.

Isporučena jedinica za kontrolu pritiska ZERO će vam omogućiti da navodnjavate svoju baštu čak i sa niskim pritiskom (minimalno 0,5 bara): idealno ako voda dolazi iz cisterni ili drugih kontejnera bez pritiska akvadukta.

Ambalaža nema uticaja na životnu sredinu. Spoljno kućište je napravljeno od neplastificiranog kartona i stoga se može u potpunosti reciklirati. S druge strane, udobna torba od jute može naći novu upotrebu u svakodnevnom životu.







Kap po kap set za saksije KIT MY FARM
_____________


Novi MI-FARM PRECISION 30 POTS KIT će učiniti vaše cveće lepim i bujnim!

Sistem za navodnjavanje sa samokompenzirajućim kapaljkama je idealan sistem za navodnjavanje saksija i sadnica. Sve samokompenzujuće kapaljke isporučuju istu identičnu količinu vode: ovo vam omogućava da izbegnete lokve vode koje se obično stvaraju pomoću kapaljki prisutnih u većini uobičajenih kompleta za navodnjavanje.

Dobro je zapamtiti da akumulacije vode, osim što izazivaju neprijatnosti zbog curenja iz saksija ili sadnica, pogoduju i razmnožavanju komaraca!

Sistem se brzo i lako montira, zahvaljujući i prstenastim konektorima između glavne i kapilarne cevi.

U KIT-u ćete takođe pronaći AMICO + kontrolnu jedinicu (jednu od najprodavanijih i najpopularnijih kontrolnih jedinica širom Evrope) opremljenu velikim displejom koji se automatski pali kada se otvore vrata i koji na jednom ekranu prikazuje sve neophodne informacije.

Opremljena veoma velikim i jasno čitljivim brojevima, Amico + kontrolna jedinica se izdvaja od svih ostalih po jednostavnosti programiranja u tri jednostavna koraka, nakon što podesite tačno vreme, samo promenite vreme polaska, trajanje i učestalost navodnjavanja.

Pakovanje kompleta nema uticaj na životnu sredinu. Spoljno kućište je napravljeno od neplastificiranog kartona i stoga se može u potpunosti reciklirati. S druge strane, udobna torba od jute može naći novu upotrebu u svakodnevnom životu.